Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

tennis in de lift

12 mei 20:15  TENNIS IN DE LIFT!   De tennisafdeling  van SV Hatert bestaat 25 jaar en zit, zoals de meeste tennisclubs op dit moment, aardig in de lift. De coronacrisis belemmert velen in het uitoefenen van hun favoriete sport, zodat menigeen gaat kijken of tennis niet een aardige vervanging zou zijn. Want die sport kun je momenteel zonder al te veel belemmeringen beoefenen.  Zo hebben we sedert de start van het seizoen in april al zo’n 25 nieuwe leden mogen verwelkomen, een toename van ruim 20 procent. Het is echt genieten op onze drie prachtige gravelbanen, want die liggen erbij als een plaatje. En dat is vooral de verdienste van onze baancommissaris Hans Jeuken, die er heel wat uurtjes aan besteedt. Tenniscommissie

250x gelezen

Oud-trainer Jan Hogeweg overleden

7 augustus 16:45  Ons bereikte het bericht van het overlijden van Jan Hogeweg. Jan was eind jaren zeventig enkele jaren hoofdtrainer van SV Hatert. Op onderstaande foto van ons eerste elftal in het seizoen 1978/1979 staat hij uiterst rechts.

240x gelezen

Sponsor nieuws

9 juli 11:00  De sponsorcommissie zit niet stil . Naast het werven van nieuwe sponsors, was er ook nog wel wat werk dat gedaan moest worden. meer »

1938x gelezen

Inleveren kleding

11 mei 18:45  Inleveren van sv Hatert kleding kan alleen na afspraak met Frans Willemsen. Alle , op een andere wijze ingeleverde kleding, worden niet geaccepteerd.

1464x gelezen

Wil jij komen voetballen bij sv Hatert?

28 maart 19:15  Bij sv Hatert kunnen we nog leden plaatsen in alle leeftijdsgroepen, zowel senior, junior als pupil. We hebben een aantrekkelijke contributie en nog meer extra'smeer »

1963x gelezen

Foto's uit het archief nu online.

8 april 12:30  Alle foto's die bij sv Hatert in het archief zaten zijn nu online te bekijken. In totaal zijn er 1322 foto's online gezet daterend vanaf de oprichting van de club tot heden.meer »

3033x gelezen

Opzeggen lidmaatschap alleen via de website.

16 maart 15:45  Opzeggen van uw lidmaatschap kan alleen nog via de website.meer »

2040x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!