tennis in de lift

12 mei 20:15  TENNIS IN DE LIFT!   De tennisafdeling  van SV Hatert bestaat 25 jaar en zit, zoals de meeste tennisclubs op dit moment, aardig in de lift. De coronacrisis belemmert velen in het uitoefenen van hun favoriete sport, zodat menigeen gaat kijken of tennis niet een aardige vervanging zou zijn. Want die sport kun je momenteel zonder al te veel belemmeringen beoefenen.  Zo hebben we sedert de start van het seizoen in april al zo’n 25 nieuwe leden mogen verwelkomen, een toename van ruim 20 procent. Het is echt genieten op onze drie prachtige gravelbanen, want die liggen erbij als een plaatje. En dat is vooral de verdienste van onze baancommissaris Hans Jeuken, die er heel wat uurtjes aan besteedt. Tenniscommissie

STORING voor aanmelden of afmelden als lid zijn opgelost.

15 maart 10:15  Aanmelden via aanmeldformulier is weer mogelijk, indien dit voor u niet wil lukken dan voor : TENNIS mail naar : wil.d.poel@gmail.com Of bel naar 024-3554838 VOETBAL mail naar: secretaris@svhatert.nl Of bel naar 0625162953

Sponsor nieuws

9 juli 11:00  De sponsorcommissie zit niet stil . Naast het werven van nieuwe sponsors, was er ook nog wel wat werk dat gedaan moest worden. meer »

Inleveren kleding

11 mei 18:45  Inleveren van sv Hatert kleding kan alleen na afspraak met Frans Willemsen. Alle , op een andere wijze ingeleverde kleding, worden niet geaccepteerd.

Wil jij komen voetballen bij sv Hatert?

28 maart 19:15  Bij sv Hatert kunnen we nog leden plaatsen in alle leeftijdsgroepen, zowel senior, junior als pupil. We hebben een aantrekkelijke contributie en nog meer extra'smeer »

Nieuwe aanduidingen jeugdcompetities

28 april 14:00  We staan aan de vooravond van een aantal belangrijke veranderingen in het amateurvoetbal. Veranderingen die passen in ons streven naar verbetering van kwaliteit en aantrekkelijkheid van het voetbal, spannende competities en het ontzorgen van de wedstrijdsecretaris. Al deze elementen vinden we terug in de toekomstige uitwerking van de nieuwe aanduidingen voor de jeugdcompetities. Wat betekent dit voor verenigingen?meer »

Foto's uit het archief nu online.

8 april 12:30  Alle foto's die bij sv Hatert in het archief zaten zijn nu online te bekijken. In totaal zijn er 1322 foto's online gezet daterend vanaf de oprichting van de club tot heden.meer »

Opzeggen lidmaatschap alleen via de website.

16 maart 15:45  Opzeggen van uw lidmaatschap kan alleen nog via de website.meer »