Club van 100 - Hatert

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Club van 100

Club van 100

CLUB VAN HONDERD: GULLE GEVERS MET HART VOOR DE JEUGD

Al vele jaren opereert binnen SV Hatert de zogenaamde Club van Honderd, die wat extra’s probeert te betekenen voor onze jeugdteams. Een aantal gulle gevers doneert ieder jaar 45 euro (voorheen 100 gulden, vandaar de naam) voor het jeugdwerk bij onze vereniging. De CvH levert van tijd tot tijd een financiële bijdrage op het gebied van training en begeleiding van de jeugdteams en sponsort waar mogelijk sportieve evenementen voor de jeugd. Ook andere activiteiten die door de vereniging of de teams zelf worden ondernomen kunnen nu en dan rekenen op ondersteuning door de CvH.

Momenteel heeft de Club van Honderd de volgende donateurs:

Hans Akkers, Fred Akkers, Geer Akkers, Willem Akkers, Dory Akkers-Lemmers, , Peter Eissing, Piet Föllings, Hans van Gemert, Egbert Hazelaar sr, Jos Kouwenberg, Geer Lemmers, Eric Meijers, Joost de Poel, Wil de Poel, Luc van Raay, Erwin Rijcken, Sjaak Rokers, Ineke Tragter, een Vierdaagsegast, Taxi Correct, 

De CvH is er uitsluitend voor het jeugdwerk en wil haar ledental graag nog wat uitbreiden. Zeker in deze voor de vereniging financieel moeilijke tijden is dat belangrijk. Voelt u ervoor om mee te doen, en/of weet u iemand in uw familie- of kennissenkring er warm voor te krijgen, neem dan even contact op met een van onderstaande personen:

 

Geer Lemmers, 06-53646009

Wil de Poel, 024-3554838 

of stuur een Email naar:

 

wil.d.poel@gmail.com

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!