tennis in de lift

12 mei 2021 20:15

TENNIS IN DE LIFT!

De tennisafdeling  van SV Hatert bestaat 25 jaar en zit, zoals de meeste tennisclubs op dit moment, aardig in de lift. De coronacrisis belemmert velen in het uitoefenen van hun favoriete sport, zodat menigeen gaat kijken of tennis niet een aardige vervanging zou zijn. Want die sport kun je momenteel zonder al te veel belemmeringen beoefenen.  Zo hebben we sedert de start van het seizoen in april al zo’n 25 nieuwe leden mogen verwelkomen, een toename van ruim 20 procent. Het is echt genieten op onze drie prachtige gravelbanen, want die liggen erbij als een plaatje. En dat is vooral de verdienste van onze baancommissaris Hans Jeuken, die er heel wat uurtjes aan besteedt.
Tenniscommissie